Babyvoeding kennisbank Babyvoeding maken Beginnen met babyvoeding

Zelf babyvoeding maken: dit heb je nodig

Zelf babyvoeding maken: dit heb je nodig

Wil je zelf babyvoeding maken, dan heb je een aantal dingen nodig. Denk naast de ingrediënten ook aan een babyvoedingsbereider om babyvoeding te maken. Kies je voor een babyvoedingmaker, stomer-blender of prak je ‘dat wat de pot schaft’ met een vork mee?

Met een babyvoedingsbereider maak je zelf heel gemakkelijk lekkere. en gezonde maaltijden voor je kindje. Dat doe je dan met fruit, groente, vis of vlees: afgestemd op de behoeften en leeftijd van je baby. Kies je voor een stomer/blender? Handig! Hiermee kun je ’t eten eerst stomen, en als ’t klaar is draai je de kan om en pureer je alles. Je hoeft dus niet eerst nog weer af te gieten.

Stomer/blender van Philips

Philips Avent heeft naast een flessen- en fopspenenlijn, ook een lijn met stomer/blender babyvoedingsbereiders. Bijvoorbeeld de Philips Avent SCF870/20 of de iets goedkopere Philips Avent SCF862/02.

NutriBullet Baby Bullet – blender voor babyvoeding

Ook NutriBullet heeft een speciale (schattige!) baby-editie van hun bekende blender: de NutriBullet Baby Bullet. Speciaal voor babyvoeding. De blender komt inclusief zes opslagbekers, een portieschaal voor in de vriezer en een kookboek.